maanantai 17. helmikuuta 2014

Bay of islands & Splore

Ollu viime aikoina koko ajan menossa ni jääny postaukset. Mut kävin pari viikkoo sit reppureissailee itekseni tuolla pohjosemmassa. Auckland - Paihia - kaitaya - Auckland.

Tutustuin ihan huippu tyyppeihin tuolla! Jengii italiast, saksasta, nykistä ja ties mistä. Yks huippukiva pariskunta yritti opettaa mulle saksaa mut ei tullu kesää haha! Ei sen puoleen et kukaan tajuis suomesta mtn, hyvä jos tietää missä suomi on. Tosi moni täällä miettii et suomi, ruotsi ja norja on yks maa??

Tehtiin paihialla yhen italialaisen kans reissu merel, käytii kurkkaa bay of islandin isoimmat saaret ja oli ihan huippuu! Rantavesi oli yhtä kirkasta ku meiän kraanavesi..






Bay of islands ~



Paihia ~

Nyt hengannu tääl kämpillä ja koittanu keskittyy työnhakuu! Olin yhes kahvilas koevuorossa mut omistaja vaikutti takakireeltä ni vähän nyt kahen vaiheilla haluunko tehä duunii mitä tuun inhoo.. pakko täs jotain keksii kohta ku alkaa rahat hupenee. Mut kuhan nyt palaudun festarihuumasta..



Tosiaan oltiin 3päivän festareilla kämppisten ja kavereitten kans! Ehkä siisteimmät kolme päivää mitä oon kokenu!!
Pojat oli siel duunis ni päästii hengaa esiintyjien kans. Ekana iltana hengasin yhen räppärin kans jonku aikaa ja se halus mut lavalle nostattaa meininkii, fiilis ku paikallinen räppää susta ja yleisö huutaa yhtee äänee helsinki helsinki.. ei oo sanoja :D
Myöhemmin porukka tuli juttelee ja kyselee oonko artisti ku hengasin laval, saatiin hyvät naurut seuraavan päivän..


Seuraava pvä meni rannal ja musaa fiilistelles :) Illal oli poikien keikka ja kuvailtii aikasemmin matskuu siihen, päästiin yhen ranskalaisen pojan kans näyttelee semmoi rakkaustarina ja se heijastettiin sit lavalle pyörii, jengi oli messis! Oli ystävänpäiväteema ni siks rakkaus settiä. Ja hyvää ystistä kaikille sinne suomeen <3



Tajusin tuolla et pakko päästä tekee musaa!


Väsynyt, mutta onnellinen :)
 Cheers xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti