keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Running - Sons Of Zion

Ollu ihan huikeet kolme viikkoo. Työnhakuu, autoreissui, hengailuu ja aurinkoo.

Tein koevuoron Aucklandin isoimmas yökerhos joka meni hyvin! Paikan esimies soitteli Tamille, että saan paikan mut nyt vaan ootellaan virallista soittoo ja työsopparii! Ihan huikee työporukka ja mun vastuu alue ois yökerhon vip tilat ylimmäs kerrokses, ei valittamista :) baari imee semmoset 600 ihmistä parhaimmillaan, vähän kuvaa kuinka isosta paikasta on kyse.


Postauksen otsikko, ihan loistava paikallinen bändi ja hyvät sanotukset! Pääsen tsiigailee livenä lähi viikkoina. Hengaillu yhen paikallisen jäpän kans aikas paljon ja bändin pojat kuulemma tietää must jo kaiken haha. Mutta hyvää musaa, suosittelen kurkkaamaan!

http://bestofreggae.bandcamp.com/track/sons-of-zion-running


Kiitos mamma kortista tuli perille! Ja kaverit, teiän kortit oottelee mun lipaston päällä, en ikinä muista ottaa messiin ku lähössä ulos... mutta yritän laittaa mahd. pian!


Ajeltiin pari iltaa sit aucklandis ja ihan huikee auringonlasku, oli pakko ikuistaa!




           Eilen oltii ajalee länsirannikol, ihan huippu kiva pvä!

Käytiin Piha beachillä ja vähän syrjäsemmäs kurkkaa karekare. Pidin elämäni ekaa kertaa elävää rapuu kädes! Ja löydettii elävii meritähtii.



Rantareissujen jälkeen käytii keskel viidakkoo uimas semmoses laguunis, ei oo kuvia ku jätin puhelimen autoon.. mut voitte varmaan kuvitella vesiputouksen ja laguunin ilman sen kummempii kuvii.

Nyt vaa ootellaan puhelinsoittoo Roxysta ja eletään hetkessä!
Halit suomeen!

Onnellinen tyttö x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti